Vakantie Azoren

Azoren vakantie 

Een vakantie Azoren staat voor een mooie vakantie. De kleurrijke eilanden biedt een veelzijdige natuurschoon. Laat je verbijsteren door buitengewone natuurverschijnselen zoals vulkanen, natuurlijke geisers, fantastische uitzichten. En laat je verrassen door kleurrijke meren tijdens je vakantie Azoren.  En ontdek historische steden zoals Ponta Delgada. Tevens staan de eilanden bekend als wandelparadijs. Er zijn 60 officiële wandelroutes. Loop langs vulkanen. Een Azoren Vakantie is een fantastische plek voor natuurliefhebbers.

Eilanden 

De Portugese Eilanden bestaan uit 9 bewoonde eilanden. De eilanden liggen op vele vulkanen. Daarom hebben de eilanden bijzonder natuurverschijnselen. De beeldschone natuur en het heerlijke klimaat maken de Azoren tot de ideale bestemming voor een reis.

Walvissen en dolfijnen spotten 

Een unieke bezienswaardigheid tijdens je vakantie is walvissen bekijken. De Azoren zijn is de beste plek van Europa om walvissen bekijken. De meeste kans hiervoor heb je op de Azoren eilanden Sao Miguel (ponta delgada), Pico (Lajes) of op Faial.
 
Over een vakantie Azoren 
Een vakantie Azoren is steeds meer in trek. En dat is niet zo gek want de unieke vakantiebestemming op maar ruim 4 uur reizen. maar de Portugese eilandengroep is nog niet populair bij het massatoerisme. Boek jij je volgende reis naar de kleurrijke Azoren?
walvissen spotten tijdens een vakantie Azoren
Bezienswaardigheden op Sao Miguel - Kratermeteren

Type vakanties naar de azoren

Zit u al te dromen over een vakantie Azoren? Welk type vakantie past bij u? Wilt u een Last minute Azoren? of houdt u van een actieve wandelvakantie Azoren? Een vakantie Azoren kan op verschillende manier. Kies voor een vakantie Azoren dat bij u past.

Populaire type vakanties

  • Rondreis Azoren
  • Fly Drive vakantie
  • Last minute vakantie 
  • Wandelvakantie 

Sao Miguel 

Sao Miguel is het bekendste en grootste eiland van de Azoren. Sao Miguel is het meest groene eiland. Vele fly drive vakanties vertrekken vanaf dit groene eiland. Het bijzondere eiland heeft vele natuurwonderen om die reden is Sao Miguel een veel geboekte bestemming voor een rondreis naar de Azoren.
 
Must see op Sao Miguel
  • Ponta Delgade; prachtige stad met historie.
  • Lagoa Do Fogo; prachtig kratermeer. De meest bijzondere plek voor een wandeling/
  • Caldeira Velha: de plek waar je een duik wilt nemen.
  • Sete Cidades; vulkaankrater met 2 idyllische meren.
  • Furnas; de locatie met borrelende geisers en geneeskrachtige warmwaterbronnen.
Maak simpel je website Eigen site maken