Vakantie Azoren

Must visit in West Amerika  


Plaatsen in West Amerika  

Op  roadtrip  in West Amerika kom je een hoop  plaatsen tegen voor een  bezoek aan een stad. Enkele voorbeelden van gave  steden zijn Las Vegas, Los Angeles en San Francisco. Hieronder vind je meer uitleg over deze wereldsteden.

Las Vegas
Las Vegas is de stad van de  glitter and glamour. Wat ooit een  verlaten dorp  was, is uitgegroeid tot een  gave topstad. Je kunt hier slapen in een luxe themahotel. Tijdens je stadsbezoek kun je naar  The Strip, Freemont Street, de Bellagio Fountains, de Stratosphere Tower en klein Venetië. In Las Vegas  bekijk je topshows, kun je trouwen in een Elvis Chapel, bekijk je topshows, kun je eindeloos winkelen en de gok van je leven wagen in de vele casino’s.

San Francisco
San Francisco is  gesitueerd in een baai op 43 heuvels. Je kent San Francisco  mogelijkerwijs van de Golden Gate Bridge die in  vele video’s voorkomt. In San Francisco kun je over deze lange, rode brug van 2,7 km fietsen. Erg leuk om te ervaren! Andere  bezienswaardigheden  in deze stad  zijn  de Cable Cars, de grote Chinatown, Fisherman’s Wharf met vele zeeleeuwen, de unieke straat Lombard Street en het gevangeniseiland Alcatraz .    

Los Angeles
Los Angeles ken je vast van bezienswaardigheden zoals Hollywood, Santa Monica met de bekende pier, het strand van Venice Beach en de chique wijk Beverly Hills. Je kunt hier een  over de Walk of Fame lopen, een filmstudio bekijken en een tour langs de villa’s van filmsterren volgen.

National Parks in West Amerika
West Amerika  is beroemd vanwege de vele natuurparken. Hieronder tref je de belangrijkste  nationale parken in het westen.

Yellowstone National Park
Yellowstone National Park  is volgens de meeste Amerikanen het meest bijzondere natuurgebied van Amerika. In dit nationale park kun je natuurwonderen zien die bestaan uit kloven, geisers, warwaterbronnen en valleien. In dit gebied  leven veel bizons.

Yosemite National Park
Yosemite National Park is één van de mooiste nationale parken van de Verenigde Staten. In dit  natuurpark kun je naar  bezienswaardigheden zoals Half Dome, Mariposa Grove, Yosemite Valley, Bridalveil Falls, Yosemite Falls en Tioga Road. Laat je inspireren door alle natuurpracht aan watervallen, bosrijke valleien, heldere meren, kabbelende beekjes en hoge bergen.

Monument Valley
Monument Valley staat symbool voor het westen van Amerika. In dit woestijngebied staan grote roodbruine rotsblokken. Je herkent dit landschap misschien wel van cowboyfilms. Je kunt hier met een paardrijdtocht met een Navajo indiaan de roodbruine landschappen verkennen.

Grand Canyon
De Grand Canyon is een absoluut hoogtepunt  in West Amerika. Dit is een majestueuze kloof. Je kunt hier een autoroute rijden, helikoptervlucht maken en een wandeling over de North en South Rim.

Kun jij na het lezen van  niet langer wachten op een rondreis West Amerika? Laat je informeren door een reisbureau Amerika en boek jouw reis naar  het westen van de Verenigde Staten.

Maak simpel je website Eigen site maken