Vakantie Azoren

Ontdek de Azoren in een Rondreis

Een rondreis Azoren is een onvergetelijk vakantie boordevol prachtige bezienswaardigheden. Tijdens deze onvergetelijke rondreis ben je bij lang gestrekte landschappen, spectaculaire kliffen en mooie natuurverschijnselen, denk aan vulkanen, natuurlijke warm waterbronnen en prachtige meren. Kies je voor een Azoren rondreis, dan beleef je alle schoonheden op de Portugese Azoren!

Ontdek vele hoogtepunten in een rondreis Azoren

De Azoren heeft je meer te bieden dan alleen natuurwonderen.De Portugese eilandengroep biedt je ook meerdere culturele hoogtepunten te laten zien, zoals culturele steden. Geniet tijdens je vakantie van het uitzicht op de vulkaan Sete Cidades en ervaar de culturele stad Ponta Delgada op het groene eiland genaamd Sao Miguel, beklim de eeuwenoude vulkaan en geniet van heerlijke dranken op het vulkanische eiland Faial.
Rondreis Azoren

Gezamenlijke rondreis

Houd je ervan dat het programma voor je geregeld is? Kies dan voor een groepsrondreis. Een groepsrondreis laat je alle highlights van de eilanden ervaren. Een ervaren reisbegeleider regelt de groepsrondreis. Dat betekent dat je in jouw droomreis je niet drukte maakt over zaken als tickets, hotels en de planning. de hele vakantie is geregeld. De mooiste natuurwonderen zijn verwerkt gedurende je groepsreis. In het kort een Groepsrondreis is puur een droomreis.

Prive rondreis plannen

Organiseer je de rondreis liever alleen? Ook dat kan! Beslis jouw eigen rondreis. Bepaal samen met jouw partner welke vulkanische eilanden je wilt zien tijdens de rondreis. Beleef echte vrijheid.

Veel bezochte Azoren Rondreizen

Veel Azoren vakanties starten vanaf het eiland Terceira of Sao Miguel. Populaire Rondreizen op de Azoren zijn:
  • São Miguel, Faial, Terceira.
  • Eilandhoppen - 3 eilanden
  • 16-daagse eilandtour vanaf Faial.

De leukste excursies in je rondreis

  1. Bijzonder: Excursie walvissen en dolfijnen kijken.
  2. Wandelen langs natuurlijk geisers en kleurrijke bloemen. De Azoren hebben zestig aangelegde wandelpaden.
  3. Caldeira das Sete Cidades.
  4. geothermische bronnen Caldeiras da Lagoa das Furnas.
Maak simpel je website Eigen site maken