Vakantie Azoren
Wandelen op de Azoren, Sao Miguel

Wandelvakantie Azoren

 
De Portugese Archipel; Azoren zijn een onvergetelijke vakantiebestemming voor een onvergetelijke wandelvakantie.
De groene eilanden zijn een ultieme locatie voor avontuurlijke wandelliefhebbers. Lees verder voor alle info voor een wandelvakantie Azoren.

5 redenen voor een wandelreis naar de Azoren

Vanzelfsprekend, want de natuur is echt adembenemend. En zijn er meer dan 60 goed onderhouden wandelroutes genaamd Trails. De wandelroutes zijn uitgestippeld door de rijke en wonderbaarlijke natuur. De routes zijn geschikt voor alle wandel niveaus. Of je nu vaak de schoenen om te lopen aantrekt op de Adembenemende Archipel kan iedere avonturier heerlijk wandelen.
 
de omgeving
Hike langs vulkanische landschappen warm waterbronnen. Lees meer over wandelen op de Azoren eilanden, unieke wandeltrails en wandelreizen.

Veilige en adembenemende Trails - wandelroutes

Op de Azoren vind je wel zestig Trials. Trails zijn officiële wandelroutes. Het is een netwerk van beschermde routes om te wandelen. De wandelroutes zijn gecombineerd door de lokale vvv. De wandelpaden gaan door alle natuurwonder. De paden vind je in verscheidende zwaartes. Zo is er is er voor iedere liefhebber van de natuur een geschikte wandeling. Kortom de Azoren zijn een mooie bestemming voor een wandelreis.

Wandelparadijs 

Ga jij ultiem te de adembenemende landschappen te beleven? Ga jij verschillende vulkanen en kratermeren en culturen ontdekken? Droom je van grillige kustlijnen langs over langgerekte landschappen? wandelreizen zijn er in verschillende types Als je een ervaren wandelaar bent die gemakkelijk loopt. Of als je slechts enkele km loopt. Een wandelreis naar de Azoren is voor elke natuurliefhebber een passende wandelreis.

Populaire wandelpaden op Sao Miguel

Sao Miguel is het groenste eiland. Je beleeft hier de meest indrukwekkende paden om te wandelen.
De meest onvergetelijke routes om te lopen op Sao Miguel zijn:
  • Gemakkelijk route langs Lago das Furnas.
  • Wandelroute: Sete Cidades.
  • Ontdek natuurlijke geisers en waterbronnen bij Caldeira das Furnas. Route: Celdeira, 7 km. Wandelniveau: makkelijk.
Maak simpel je website Eigen site maken